duminică, 10 februarie 2013

Bagheta impanata


Va prezint aceasta gustare calda extrem de usor de facut si foarte foarte gustoasa.

Avem nevoie de:
1 bagheta sau o franzela
200 g cascaval
100 g sunca
4 oua
200 g smantana
sare
1 lingurita usturoi (preferabil verde, tocat marunt)
1 lingurita busuioc

Incalziti cuptorul la foc mediu.
Tapetati cu hartie de copt o tava de chec.
Baghetei ii taiati capetele astfel incat sa se incadreze in forma de chec. Apoi taiati bagheta felii de aproximativ 1 cm grosime, dar nu pana jos.

Intre feliile de paine se introduc felii de cascaval si sunca.


Usturoiul, busuiocul, ouale, sarea si smantana se amesteca intr-un bol, pana aveti o compozitie omogena.

Turnati acest amestec uniform peste bagheta

Dati tava la cuptor, pe gratarul din mijloc, la foc mediu, aproximativ 25 min.

La final arata asa



 Merita incercata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu