sâmbătă, 6 decembrie 2014Acasa.... cu statia de calcat rufe PHILLIPS

Am primit in urma cu putin timp, spre testare, statia de calcat Phillips PerfectCare Viva, in baza unui program inedit incheiat intre BUZZStore.ro si Phillips.

Dupa ce, cu incantare, am aflat ca ma aflu printre cei 100 de norocosi ce vor testa acest produs minunat, am primit prin curier statia de calcat si.. o jucarie de plus, reprezentand un monstrulet din rufe necalcate.


Ca sa fiu sincera, m-a panicat dimensiunea statiei, dar mi-am revenit rapid dupa ce ne-am imprietenit putin si am inceput sa calcam rufe.


In primul rand am adaugat apa de la robinet in rezervorul incapator, de 1,7 litri. Cu aceasta capacitate, statia garanteaza un calcat indelungat, undeva la 2 ore, ceea ce mi se pare fantastic, pentru ca inainte faceam ture pentru a adauga apa in fieratania de calcat.

Dupa ce apa din rezervor se incalzeste, in 2 minute, timp in care un indicator luminos clipeste intermitent, vine momentul in care putem incepe calcatul rufelor, marcat de un semnal sonor. Apoi.... apoi pot sa spun ca toata aceasta activitate de calcare a rufelor este de vis. Pe cuvant. Nu trebuie setata nici o temperatura, pot calca de la matase la jeans, de la perdele la lana, fara sa actionez nici un buton. Aparatul este atat de destept, ca se adapteaza singur. Din mers. Iar daca cineva suna la usa, cum mi s-a intamplat de altfel, si las fierul pe o bluza, nu se arde. Da, chiar atat de bun este!

Talpa SteamGlide Plus ofera o alunecare fara cusur, facand camasile din bumbac si alte haine mai pretentioase sa ramana perfect netezite, fara "valuri" sau alte imperfectiuni.

Asa ca tot ce a trebuit sa fac a fost sa imi aduc aproape toate hainele si sa termin de calcat in o ora! Acelasi volum de haine inainte imi lua cel putin 2 ore, asa ca pentru mine a fost o MARE realizare.

Iar cand aparatul sesizeaza ca trebuie sa beneficieze de o detartrare, avertizeaza sonor si luminos, iar daca eu nu initiez procedura de detartrare, se opreste. Da, se opreste si nu mai porneste pana nu este realizata detartrarea. Iar pentru aceasta operatiune exista un recipient de plastic care capteaza tot ce se scurge din interiorul aparatului si care apoi poate fi golit in chiuveta.

Trebuie sa va mai spun ca statia Phillips PerfectCare Viva este incredibil de usor de folosit.  Puteti vizualiza mai jos un filmulet:
https://www.youtube.com/watch?v=VLrf5uVIkGo

Iar pe site-ul Phillips puteti sa cititi mai multe descrieri tehnice ale acestui aparat de vis.
http://www.philips.ro/c-p/GC7035_20/perfectcare-viva-fier-de-calcat-cu-generator-de-abur


Multumesc BUZZStore.ro si Phillips pentru oportunitatea de a testa statia de calcat PerfectCare Viva!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu