vineri, 21 august 2015

Review Vodafone si Buzzstore

Acum aproximativ 2 luni am primit de la BUZZStore ocazia de a testa Supernetul 4G de la Vodafone Romania, impreuna cu telefonul Samsung Galaxy Core Prime, ale carui date tehnice le puteti vedea aici.
Totul a decurs foarte usor, am fost instiintata de catre cei de la BUZZStore ca am fost selectata pentru a testa serviciul si apoi am fost directionata catre magazinul Vodafone din care sa ridic coletul cu telefonul. La magazinul Vodafone am fost preluata de o dra consultant tare agera care in 2 timpi si 3 miscari mi-a schimbat vechea cartela Connex (da, o aveam de vreo 10-12 ani) cu un card micut, care sa poate fi introdus in telefonul Samsung.
Cu telefonul a fost dragoste la prima vedere. Daca parcurgeti linkul de mai sus cu datele tehnice, dar si cu designul sau, veti stii despre ce vorbesc.  Este o frumusete de telefon, cu procesor de 1.2 GHz, care se misca foarte bine la jocuri!! Ori cina ma cunoaste, stie ca pentru mine partea asta cu jocurile pe telefon este taaaare importanta. Deci se misca bine, se navigheaza cu usurinta pe net, datorita  conexiunii la Supernet 4G dar si a posibilitatilor tehnice ale telefonului.Cu Supernetul 4G mi-am putut oricand verifica statusul in MyVodafone, am verificat cost-controlul si am facut si testul de viteza, la care nu au rezultat niste valori foarte bune, dar aici chiar nu stiu care este cauza.


 
Dar ce va povestesc eu despre aplicatii si alte cele, mai bine va spun despre cum telefonul Samsung si Supernetul 4G mi-au facut viata mai frumoasa:


 
Cu aplicatia #Seenow m-am uitat la filme cand/cum mi-a permis programul (a se citi "copilul"), adica nu atunci cand ma aflam la serviciu, ci cand dormea "programul"la pranz sau seara tarziu sau chiar si in metrou in drum spre/de la serviciu (desi aplicatia nu functioneaza grozav intre statiile de metrou, statia Barasab fiind cea mai vizata). Asa ca am inceput un film marti seara si l-am terminat duminica la pranz, dar macar am avut posbilitatea sa "fur" cate 10-20 minute si astfel sa vad cate o ecranizare pe care inainte nu reuseam sa o vad.
 
In acelasi stil "smuls"mi-am creat un playlist rock pe #Zonga, pe care il ascult cu placere ori de cate ori am ocazia. #Zonga este o biblioteca muzicala, nu prea cred sa cauti ceva si sa nu gasesti.
 
Cu #Cinemagia am aflat noutati din lumea filmului, programul cinematografelor, orele de rulare ale filmelor, pretul biletelor,etc. Stiti ca pe #Cinemagia iti poti rezerva (si chiar achita) biletul online? Sau ca poti plati biletele prin introducerea valorii acestora in factura Vodafone? Dar ca au concursuri interesante, stiti? :)
 
Dupa toate zilele/saptamanile de canicula indurate, cand #VodafoneMeteo m-a informat ca urmeaza precipitatii, iar temperaturile  scad chiar si cu 15 grade, parca nu mi-a venit sa cred. Dar chiar s-a intamplat, asa ca o consult de fiecare date, cu incredere. 
 
Am distribuit voucherele gasite in colet catre prieteni, pentru a se bucura si ei de aplicatiile #Seenow si #Zonga.

 
 
De asemenea, datorita vitezei de internet, dar si a ecranului mare al telefonului, am folosit telefonul pe post de tableta, in bucatarie, cand mai gateam cate o reteta de pe net. Super incantare, sa gatesti asa, fara a face ture dus-intors la-de la laptop. :)
 
Ceea ce pot considera un minus la aceasta campanie este ca in colet nu am gasit si niste casti pentru telefon. Ori, atata timp cat se testeaza o aplicatie audio (#Zonga), dar si una video, care include sunet (#Seenow), cred ca se impunea si existenta unor casti.
 
Sunt foarte incantata de toate aplicatiile testate in cadrul camapaniei organizata de #VodafoneRomania si #BUZZStore! Am avut la indemana foarte multa informatie, prin care am navigat cu usurinta, ceea ce m-a incantat!
 
Multumesc #VodafoneRomania si #BUZZStore pentru oportunitatea de a participa la aceasta campanie! 4 comentarii: